Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag

Västerbottens län

Information

I Vilhelmina finns det ett Handelsbolag som heter Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag. Det finns flera bolag som liknar Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag i Västerbottens län. Vilhelmina är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västerbottens län.

Sedan 1984-01-16 så har Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag och det finns fler bolag som är det i Vilhelmina.

Vill man komma i kontakt med Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Laxbäcken 15, 912 91, Vilhelmina. Vi ni istället prata med Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag så kan ni göra det på .

Bilverkstad samt försäljning av bildelar.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Gavelin, Klas-Åke som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Sandberg, Katarina Charlotta som är född 1955 och har titeln Bolagsman, .

; Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. .

Vilhelmina Rep och Bildemontering Handelsbolag har 916477-4417 som sitt organisationsnummer.