Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag

Västerbottens län

Information

Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Vilhelmina som är den kommunen där Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag finns. I Vilhelmina så finns det många olika Handelsbolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Handelsbolag. Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag har haft sedan 1994-01-01. Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vardofjäll 5872, 910 94, Dikanäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0940-76018.

Vilhelmina arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler bolag.

Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag har idag 916981-3996 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Ingrid Persson. är den som för stunden ansvarar för Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag

Handel inom jakt, fiske och turism. Ödemarkstransporter av person och gods m m. Konsthantverk med tillverkning och försäljning. Byggnations- och reparationsservice. Jordbruksdrift med djur- hållning samt därmed förenlig verksamhet.

I Vardofjälls Vildmarksfrid Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ovebäck, Anne Terese som är född 1934 och har titeln Bolagsman, Persson, Ingrid Maria som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Persson, Sten Edor som är född 1938 och har titeln Bolagsman, Svarto, Lilith Angelica som är född 1984 och har titeln Bolagsman, .