Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag

Västerbottens län

Information

556090-3428 är organisationsnummer för företaget Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vilhelmina som är den kommunen som Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag finns i.

Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag har varit registrerat sedan 1963-12-09 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vilhelmina som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0940-55223 eller genom brev på följande adress:
Videv. 64, 912 32, Vilhelmina

Bolaget skall bedriva åkerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Harald Jakobssons Godstrafik Aktiebolag och det är Jakobsson, Sten Harald som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jakobsson, Sten Roger som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Israelsson, Paula Maria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor,