E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag

Västerbottens län

Information

556207-9714 är organisationsnummer för företaget E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Vilhelmina som är den kommunen som E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag finns i.

E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-01-15 och det finns flera företag i Västerbottens län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Vilhelmina som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Granström, Lars Anders Torbjörn Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0940-14360 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 38, 912 32, Vilhelmina

Bolaget skall producera och distribuera ledningsbunden värme inom Vilhelmina kommun och bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med E.ON Värme Vilhelmina Aktiebolag och det är Sundqvist, Tore Birger som är född 1964 och har titeln Extern VD, Granström, Lars Anders Torbjörn som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomqvist, Bengt Allan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Källgren, Lars Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman, Nils Åke Sigfrid som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorJonséus Carlsvi, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Huvudansvarigrevisor,