Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Vilhelmina finns det ett Aktiebolag som heter Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag i Västerbottens län. Vilhelmina är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västerbottens län.

Sedan 1983-11-24 så har Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag varit registrerat och sedan 1984-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vilhelmina.

Vill man komma i kontakt med Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Videv. 58, 912 32, Vilhelmina. Vi ni istället prata med Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag så kan ni göra det på 0940-10809.

Bolaget skall bedriva handel, reparation och försäljning av skogsmaskiner och fritidsartiklar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Appelqvist, Karl Rickard som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Appelqvist, Rolf Lennart som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Appelqvist, Åsa Lilian Cristina som är född 1961 och har titeln Suppleant, Burman, Örn Bertil Anders som är född 1949 och har titeln Revisor, Revisionsteamet i Norrland AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Motorfirman Lennart Appelqvist Aktiebolag har 556236-3803 som sitt organisationsnummer.