Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Vilhelmina. Det är nämligen den kommunen som Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1991-10-07. Men sedan 1991-01-01 så har Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Volgsjöv. 96 K, 912 32, Vilhelmina. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0940-15390.

Vilhelmina arbetar för att bolag som Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västerbottens län.

Bolaget skall driva köp, reparation och försäljning av nya och begagnade bilar, motorcyklar, släpvagnar och tillbehör till dessa produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Per Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Maria Elisabet som är född 1961 och har titeln Suppleant, Israelsson, Lars Tommy Andreas som är född 1947 och har titeln Revisor, Lundkvist, Berit Gullan Yvonne som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Per Perssons Bil i Vilhelmina Aktiebolag är 556434-1393.