Pallin Data Aktiebolag

Västerbottens län

Information

Pallin Data Aktiebolag hittar ni ett Västerbottens län som inte är som andra län. I Västerbottens län hittar ni Vilhelmina som är den kommunen där Pallin Data Aktiebolag finns. I Vilhelmina så finns det många olika Aktiebolag och i Västerbottens län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pallin Data Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Pallin Data Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Pallin Data Aktiebolag har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pallin Data Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 023-45984.

Vilhelmina arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västerbottens län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Pallin Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Pallin Data Aktiebolag har idag 556455-8137 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Pallin Data Aktiebolag

Bolaget ska bedriva datadrift och teknisk support, uppdrag inom scanning,konsulttjänter i anslutning därtill samt därmed förenlig verksamhet.

I Pallin Data Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Litens, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln VD, Litens, Carl Magnus som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Berggren, Bo Erik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahle, Erik Christer som är född 1953 och har titeln Suppleant, Litens Agerbjer, Carl Johan Marcus som är född 1987 och har titeln Suppleant, Aspling, Sven Per Björn som är född 1953 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .