Storumans Skoterskrot AB

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Storuman och Storumans Skoterskrot AB är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Storumans Skoterskrot AB är ett av dem. Statusen för Storumans Skoterskrot AB är att Bolaget är aktivt.

Storumans Skoterskrot AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-08-11. Det finns flera olika bolag i Västerbottens län som är ett stort län. Storuman där bolaget finns i jobbar för att bolag som Storumans Skoterskrot AB ska trivas.

Storumans Skoterskrot AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Storuman så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva skoterskrotningsverksamhet samt försäljning, service och reparationer av snöskotrar, mopeder, båtar och båtmotorer samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Storumans Skoterskrot AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Storumans Skoterskrot AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Storuman.

Vill man komma i kontakt med Storumans Skoterskrot AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0951-71027.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Storumans Skoterskrot AB är Fredriksson, Dan Åke Peder som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Ann-Louise Marina som är född 1964 och har titeln Suppleant, Färnstrand, Anders Georg som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Storumans Skoterskrot AB har 556491-3159 som sitt organisationsnummer.