Motor Import i Lappland AB

Västerbottens län

Information

Motor Import i Lappland AB är ett av många företag som finns i Vilhelmina. Det är nämligen den kommunen som Motor Import i Lappland AB finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Motor Import i Lappland AB som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 1997-11-28.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Laxbäcken 205, 912 91, Vilhelmina. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Motor Import i Lappland AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0940-12620.

Vilhelmina arbetar för att företag som Motor Import i Lappland AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Motor Import i Lappland AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västerbottens län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att import och försäljning av fordon , reservdelar och tillbehör och därmed förenlig verksmhet. Uthyrning av personal.

Firmatecknare för Motor Import i Lappland AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Motor Import i Lappland AB och det är följande personer, Arvidsson, Karl Birger som är född 1925 och har titeln Suppleant, Färnstrand, Anders Georg som är född 1955 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Motor Import i Lappland AB är 556548-6288.