Svenska Willok AB

Västerbottens län

Information

Svenska Willok AB är ett företag som finns i Vilhelmina. I Svenska Willok AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Edman, Bengt Henry som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Kvist, Carl Stefan som är född 1962 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svenska Willok AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Svenska Willok AB på telefon 0940-12260.

Bolaget skall bedriva lokalvård, förvaltning av fastigheter och bilar, import av varor såsom fritidsartiklar och uppköp av konkurslager samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svenska Willok AB av bolagstypen Aktiebolag.

Svenska Willok AB är ett av många företag som finns i Västerbottens län och Vilhelmina arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Svenska Willok AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Svenska Willok AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svenska Willok AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Svenska Willok AB har 556557-8134 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västerbottens län.