Fjällgården i Saxnäs AB

Västerbottens län

Information

I Vilhelmina finns det ett Aktiebolag som heter Fjällgården i Saxnäs AB. Det finns flera företag som liknar Fjällgården i Saxnäs AB i Västerbottens län. Vilhelmina är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Fjällgården i Saxnäs AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-15 och det finns flera bolag som är det i Västerbottens län.

Sedan 2002-07-25 så har Fjällgården i Saxnäs AB varit registrerat och sedan 2002-08-15 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Fjällgården i Saxnäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Vilhelmina.

Vill man komma i kontakt med Fjällgården i Saxnäs AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Kyrkv. 1, 910 88, Marsfjäll. Vi ni istället prata med Fjällgården i Saxnäs AB så kan ni göra det på 0940-70003.

Bolaget skall bedriva hotell,restaurang och vandrarhem,guidning, uthyrning aktiviteter och personbefordran av företag och privatpersoner samt därmed förenlig verksamhet. Maskinentreprenad inom väf-, bygg-, och markarbeten och därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Grönlund, Rolf Kenneth som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönlund, Anna Margareta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Edman, Lars Mikael som är född 1965 och har titeln Revisor, Revisionsteamet Burman & Co AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Fjällgården i Saxnäs AB har 556629-6843 som sitt organisationsnummer.