Saxnäs Lanthandel AB

Västerbottens län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Vilhelmina och Saxnäs Lanthandel AB är ett av dem. Västerbottens län är ett stort län där det finns många bolag där och Saxnäs Lanthandel AB är ett av dem. Statusen för Saxnäs Lanthandel AB är att Bolaget är aktivt.

Saxnäs Lanthandel AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-06-11. Det finns flera olika bolag i Västerbottens län som är ett stort län. Vilhelmina där bolaget finns i jobbar för att bolag som Saxnäs Lanthandel AB ska trivas.

Saxnäs Lanthandel AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Vilhelmina så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av livsmedel, gatukök, drivmedel samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Saxnäs Lanthandel AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Saxnäs Lanthandel AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Vilhelmina.

Vill man komma i kontakt med Saxnäs Lanthandel AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0940-70016.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Saxnäs Lanthandel AB är Vikström, Anneli Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Vikström, Torbjörn Göte som är född 1950 och har titeln Suppleant, Nilsson, Nils Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Saxnäs Lanthandel AB har 556731-4561 som sitt organisationsnummer.