Firma Rune Hällqvist

Västerbottens län

Information

Firma Rune Hällqvist är ett av många verksamheter som finns i Vilhelmina. Det är nämligen den kommunen som Firma Rune Hällqvist finns i och den tillhör även Västerbottens län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Firma Rune Hällqvist är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2000-01-27.

Firma Rune Hällqvist som idag finns i Västerbottens län har varit registrerat sedan 2000-03-10. Men sedan 2000-01-27 så har Firma Rune Hällqvist varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Firma Rune Hällqvist så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0940-15208.

Vilhelmina arbetar för att verksamheter som Firma Rune Hällqvist ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Firma Rune Hällqvist. Det finns flera verksamheter i Västerbottens län.

Utbildning, framtagning av utbildningsmaterial och produkter inom utbildning och sjukvård, uthyrning av personal inom sjukvård.

Firmatecknare för Firma Rune Hällqvist är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Firma Rune Hällqvist och det är följande personer, Hällqvist, Karl Rune som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Firma Rune Hällqvist är 560807-XXXX.